Vištienos filė gali būti labai minkšta ir švelni, kailyje pomidorų, sūrio ir kiaušinių. Įdare galite naudoti bet kokius produktus, kurie yra šaldytuve.
Paruošimui jums reikės tokių ingredientų:
- vištienos filė, 2 vnt.;
- Svogūnai, pusė;
- pomidorai, 2 vnt;
- kiaušiniai virti, 2 vnt;
- sūris, 100 g;
- majonezas, 2 šaukštai;
- druska, pipirai, žalumynai.
Paruošimo procesas
Mes plauname mėsą ir džioviname popieriniais rankšluosčiais, supjaustytume į dvi dalis.
Įtrinkite gabalus druskos ir prieskonių mišiniu, palikite marinuoti 30-60 minučių.
Svogūnai yra smulkiai supjaustyti. Galite naudoti žaliuosius svogūnus su žalia spalva.
Sumaišykite smulkiai pjaustytus kiaušinius su svogūnais ir žalumynais, tarkuotu sūriu (dauguma jų).
Pomidorai supjaustomi dviem pusiaus, minkštimą išimkite arbatiniu šaukšteliu ir supjaustykite mažais gabalėliais. Pridėti prie įdaro.
Kepimo forma yra sutepta augaliniu aliejumi ir išdėsto filė.
Ant viršaus įdedame įdarą ir siunčiame į orkaitę, pašildytą iki 200 laipsnių. Kepame 20 minučių.
Išimkite ir pabarstykite likusiu sūriu, kepame dar 5 minutes.
Toks užkandis puikiai tinka bet kokiems garnyrams, salotoms, galite patiekti su skirtingais padažais.


Skaistė Linčiūtė – esu straipsnių kūrėja ir žurnalistė, rašanti įvairiomis temomis nuo kultūros ir visuomenės iki gyvenimo būdo bei aktualijų. Mano darbai išsiskiria aiškia mintimi, kūrybišku požiūriu ir gebėjimu atskleisti įdomias istorijas per žmogiškąją patirtį.

