Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Šie pyragaičiai keptuvėje yra tik atradimas: minkštas, su patrauklia auksine pluta

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pyragas yra paprastas tešlos gabalas, tinkantis daugeliui patiekalų. Pavyzdžiui, tortilijos gali būti patiekiamos su sriubomis, supakuoti daržoves ir mėsą. Tai tik keletas būdų, kaip naudoti tortilijas.

Skirtingose kultūrose yra specialūs pyragaičiai. Indijoje ruošiamos daugiasluoksnės tiglių tortilijos – parata. Jie apvynioja sūrius, bulves, špinatus ir kitus ingredientus.

Be paprastų miltų, dažnai randamų kukurūzų pokelių kultūrose. Pavyzdžiui, yra Gorditas Meksikoje. Šios tortilijos skrudinamos su pupelėmis ir mėsa, patiekiamos su aštriais padažais.

Taip pat yra kapų, pagamintų iš fermentuotų tofa miltų. Jie ruošiami Etiopijoje, vadinami patiekalu – inžinieriumi.

Mes jums pasakysime, kaip gaminti paprastus pyragus iš prieinamų produktų pagal kanalo „Skanus namas” receptą

Sudedamosios dalys :

  • Miltai – 150 g;
  • Vanduo – 300 ml;
  • Druska yra žiupsnelis.

Paruošimo pyragai:

Įpilkite vandens į keptuvę ir užvirkite. Į kankinimą supilkite druską, sumaišykite ir įpilkite į verdantį vandenį.

Maišykite vandens miltus, virkite apie kelias minutes. Mes surenkame tešlą į vientisą gabalėlį, įdedame į atskirą dubenį.

Pabarstykite gabalėlį su miltais ir sumaišykite elastingą nelipnią tešlą 8-10 minučių. Palikite tešlą po celofanu 10 minučių.

Mes dalijame tešlą į dvi dalis, kiekviena dalis kita 4 dalimis. Forma iš kiekvieno kolobkos bandymo gabalo. Kiekvieną koloboką supilkite į ploną sluoksnį pagal keptuvės skersmenį.

Keptuvėje supilkite augalinį aliejų taip, kad jis visiškai padengtų dugną. Ant paviršiaus uždėkite ploną sluoksnį ir apkepkite iš abiejų pusių minutę.

Galite sutraiškyti pečių pyragą taip, kad jį geriau kepti.

Tokie pyragai puikiai tinka arbatai, sriubai, mėsos patiekalams.

19

Patiko? Pasidalink! Ačiū.