Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Blynai iš kefyro tešlos: erdvūs ir labai skanūs

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Cazy iš kefyro tešlos yra lengviausias ir visada sėkmingas pasirinkimas, todėl aš visada patariu visiems tiems, kurie mėgsta gaminti tokius patiekalus.

Paruošimui jums reikės tokių ingredientų:

  • kefyras, 500 ml;
  • miltai, 450 g;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • pimping druska;
  • cukrus, 50 g;
  • soda, 1 tsp.l.

Paruošimo procesas

Kefyras turėtų būti šiek tiek šildomas, o tai leis jums gauti tešlą, kuri tolygiai pakils ir gerai iškeps. Kuo daugiau lydymo, tuo skanesnis ir daugiau bagažo, tuo mažiau aliejaus reikia juos skrudinti, nes pati tešla bus riebi.

Mes sujungiame kiaušinį su druska ir cukrumi, patrinkite corolla į homogeniškumą ir šiek tiek plaktą.

Supilkite kiaušinių masės kefyrą, sumaišykite.

Supilti persijotus miltus ir išmaišyti homogenišką tešlą. Masė turėtų būti gana stora, nes skysta tešla nesuteikia pūstuvo ir oro. Todėl, jei masė yra skysta, užpildykite miltus.

Soda, sumaišyti taip, kad soda būtų tolygiai pasiskirsčiusi pagal svorį.

Mes uždedame tešlą ant šaukšto keptuvėje su šildomu augaliniu aliejumi ir kepame ant mažos ugnies iš dviejų pusių.

Mes patiekiame tokius sodrus blynus su uogiene, šokoladu, medumi, grietine ar grietine, sumaišydami fermentuotą pieno produktą su milteliais.

15

Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Taip pat skaitykite:  Maistas ir jo poveikis žmogaus emocinei būklei