Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Vietoj pyragų gaminu 2 kartus per dieną. Receptas, kuris nustebino visus

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Dabar sunku nuolat gaminti pyragus. Faktas yra tas, kad sodrus ir kvepiantis pyragas reikalauja daug laiko. Būtina minkyti tešlą, kartais kelis kartus. Jūs taip pat turite palaukti, kol tešla padidės. Tai trunka nuo 30 iki 120 minučių. Be to, jums reikia padaryti įdarą. Reguliarių pyragų paruošimas galiausiai trunka apie porą valandų.

Jei nėra laiko kepti pyragus, verta naudoti mažiau sunkių ir daug laiko reikalaujančių receptų. Pavyzdžiui, tešlą pakeiskite kopūstų lakštais. Mes kalbėsime apie tai, kaip virti kopūstų ritinius.

Kopūstų ritinių sudedamosios dalys:

  • kopūstai – galva;
  • bulvės – 200 g;
  • vanduo – 700 ml;
  • lauro lapas – 2 vnt.;
  • sviestas – 50 g;
  • juodieji malti pipirai – 1⁄2 a.š. l.;
  • raudonieji pipirai – 1⁄3 šaukštelio;
  • miltai – 100 g;
  • kiaušiniai – 3 vnt.

Kopūstų ritinių paruošimas:

Keptuvėje reikia virti kopūstus, atskirai virti nuluptos bulvės su druska ir lauro lapais. Po to, kai kopūstai virinami, reikia atskirti karštus lapus nuo galvos.

Virtose bulvėse sudėti sviestą, juoduosius pipirus ir raudonuosius pipirus. Savo noru, druska, mes sukuriame tyrę.

Kopūstų lapuose suvynioti bulvių koše, mes sukuriame ritinius.

Pirmiausia sudaužome ritinius į miltus, tada į kiaušinių mišinį ir vėl į miltus.

Keptuvėje ant augalinio aliejaus skrudintų kopūstų ritinių.

Į auksinę plutą iš abiejų pusių.

Tai geras pyragų pakaitalas. Šis patiekalas negali būti vadinamas naudingu ir dietiniu, tačiau jis yra labai skanus.

13

Patiko? Pasidalink! Ačiū.