Mėsos duona su grybų įdaru yra gražus užkandis. Įpilkite visus prieskonius ir žoleles į savo skonį ir patiekite net į šventinį stalą.
Paruošimui jums reikės tokių ingredientų:
- vištienos krūtinėlė, 2 vnt;
- – kepalas;
- vanduo ;
- svogūnai, 1 vnt;
- morkos, pusė;
- druska, prieskoniai pipirai, sausas česnakas.
Norėdami paruošti įdarą, būtina::
- grybai, 400 g;
- morkos, pusė;
- pienas 2 šaukštai;
- grietinė, 3 šaukštai;
- druska, prieskoniai, pipirai;
- želatina, 10 g.
Paruošimo procesas
Baton supjaustyti griežinėliais ir užpilti vandeniu.
Paverskite mėsą į maltą mėsą kartu su svogūnais ir morkomis.
Patarimas: norint, kad patiekalas būtų geresnis, daržovės yra šiek tiek plonos keptuvėje.
Išspauskite vandenį iš duonos ir sumaišykite su malta mėsa.
Užpildykite maltą druską ir pipirus, prieskonius.

Labai gerai išmaišykite smulkintą mėsą iki vienodumo. Įdėkite į šaldytuvą 30-40 minučių.

Grybai supjaustyti gabaliukais ir kepti iki pusiau paruošto.
Pridėjo tarkuotų morkų ir užgesintą masę, kol bus paruoštas.
Grietinė sumaišoma su pienu, prieskoniais (parpica, česnakais ir kt.), Druska, kvapniomis žolelėmis.
Užpildas pilamas į grybus ir troškinamas ant lėtos ugnies.

Keksiuko pelėsiai yra padengti pergamentu, sutepti aliejumi ir išsklaidyti dalį maltos mėsos.
Susidarymas iš maltos mėsos ir šonų.
Sumaišykite karštus grybus su želatina ir gerai išmaišykite.
Įdaru uždėkite ant maltos mėsos, likusią maltą mėsą uždėkite ant viršaus ir lygio.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.
Mes nepašaliname iš formos, uždengiame pergamentu ir iškeliame posūkius iš viršaus. Naktį siunčiame duoną į šaldytuvą.

Kaip įdarą, galite pridėti bet kokius produktus, galite maišyti daržovių gabalus su kumpiu ir sūriu.


Skaistė Linčiūtė – esu straipsnių kūrėja ir žurnalistė, rašanti įvairiomis temomis nuo kultūros ir visuomenės iki gyvenimo būdo bei aktualijų. Mano darbai išsiskiria aiškia mintimi, kūrybišku požiūriu ir gebėjimu atskleisti įdomias istorijas per žmogiškąją patirtį.

