Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Universalus torto glajus, kurį pagaminti užtrunka vos 10 minučių. Puikiai tinka bet kokiam desertui.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šis sviesto ir sūrio kremas yra tirštas ir minkštas; jis lengvai tepasi ant deserto, išlaikydamas lengvą tekstūrą. Jis nesitepa ir atvėsęs tampa standesnis, puikiai išlaikant formą. Vanilė suteikia kreminei tekstūrai subtilų aromatą, sustiprina jos kremiškumą ir užbaigia išvaizdą. Šis kremas gali būti naudojamas kaip pagrindas bet kokiems skoniams ir dažikliams, todėl yra universalus virtuvės įrankis.

Ingredientai:
200 g atšaldyto sviesto,
200 g cukraus pudros, 600
g kreminio sūrio arba grietinėlės sūrio,
vanilės esencijos arba vanilino pagal skonį

Paruošimas:

Atšaldytą sviestą supjaustykite mažais kubeliais, kad būtų lengviau plakti. Į dubenį suberkite cukraus pudrą ir pradėkite plakti mikseriu vidutiniu greičiu, kol masė taps puri ir lengva. Mišinys turėtų padidėti, tapti purus ir vientisas. Tada palaipsniui įmaišykite kreminį sūrį arba grietinėlę, toliau plakdami, kol kremas taps vientisas ir be gumulėlių.

Įpilkite vanilės esencijos arba vanilino pagal skonį ir gerai išmaišykite, kad skonis pasiskirstytų tolygiai. Plakite dar kelias minutes, prireikus mentele nubraukdami dubens sieneles, kol visi ingredientai visiškai susimaišys.

Jei naudojate virtuvinį kombainą, pradėkite nuo mažo greičio ir palaipsniui didinkite iki vidutinio, kad sviesto ir sūrio molekulės gerai susimaišytų. Kremas paruoštas naudoti iš karto – juo galima tepti ant torto sluoksnių, naudoti triufeliams, desertinėms formelėms arba tortams papuošti.

Kremas išlaiko savo tekstūrą, aromatą ir skonį atvėsęs, todėl tinka bet kokiems desertams ir pyragams.

192

Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Taip pat skaitykite:  Aš paimu 3 bulves, šiek tiek maltos mėsos ir skaniai pavakarieniauju per 10 minučių