Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Toks sultingas ir skanus. Vištienos kotletai su cukinijomis

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Sunku įvardyti šalis, kuriose nebūtų galimybės gaminti kotletų. Apie šį mėsos produktą iš maltos mėsos tortilijų pavidalu yra žinomas net Afrikos šalyse.

Visur kotletų paruošimas yra susijęs su istoriniu pagrindu. Pavyzdžiui, Europoje kotletai yra pagaminti iš šonkaulių, nemaliant mėsos mėsmalės. Mūsų šalyje kotletai būtinai yra sukurti iš susmulkintos arba įžemintos mėsos.

Dabar kotletai gali būti paruošti ne tik iš mėsos, bet ir iš žuvies, daržovių ir net vaisių. Mes kalbėsime apie tai, kaip sumaniai sujungti cukinijas mėsos kotletuose.

Sudedamosios dalys cukinijų lazdelėms:

  • Vištienos malta mėsa – kg;
  • Cukinija – vnt.;
  • Kiaušinis – vnt.;
  • Kirpėjai loja – st.l.;
  • Prieskoniai vištienai – t.l.;
  • Krapai – sija;
  • Druska – 1⁄2 šaukštelio.

Kotletų paruošimas su cukinijomis:

Rub malimo trikučiai transplantuoja ant mažų gvazdikėlių, jūs negalite atsikratyti jaunos daržovės iš žievės. Mes pašaliname perteklinę drėgmę iš cukinijų, išspaudžiame, įdedame į maltą mėsą.

Valgydami smulkius krapus, sudėkite į maltą mėsą kartu su kiaušiniu, kruopščiai sumaišykite. Druskinkite gautą masę, pridėkite prieskonių vištienai ir džiūvėsėliams.

Uždenkite indą malta plokštele, palikite 15 minučių. Tada mes suformuojame kotletus iš masės, įdėkite į keptuvę su augaliniu aliejumi.

Mes užsandariname kotletus iš abiejų pusių, atnešame auksinę plutą. Įdėkite kotletus į kepimo formą, suteptą sviestu.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje orkaitėje pusvalandį.

Šie kotletai gaunami švelnūs ir sultingi dėl vištienos ir daržovių. Puikus būdas rasti cukinijų naudojimą kasdieniuose patiekaluose.

12

Patiko? Pasidalink! Ačiū.