Sodrus ir minkšti pyragai ant kefyro su bet kokiu įdaru. Aš bandžiau gaminti kiaušinius ir žalią svogūną, ir jūs galite padaryti su kitais maisto produktais. Jis skanus vištienos kepenims, maltai mėsai.
Paruošimui jums reikės tokių ingredientų:
kefyras, 250 g;
soda, 1 a.š.;
sūris, 100 g;
cukrus, 1 a.š.;
miltai, 400 g;
virti kiaušiniai, 4 vnt.;
Svogūnai žali ir krapai.
Paruošimo procesas
Kefyras sumaišykite su druska ir cukrumi, soda.
Įpilkite tarkuoto ant didelio tarkatoriaus sūrio, sumaišykite.
Supilkite dervą per miltus ir sumaišykite minkštą ir elastingą tešlą.
Mes dalijame jį į porcijų gabalus, suvyniojame kolobkas.
Uždenkite ir palikite 10 minučių
Kiaušiniai, žalieji svogūnai ir krapai yra smulkiai supjaustyti, druska ir pipirai, sumaišyti.
Kiekvienas kolobokas išsiskleidė.
Patarimas: gali būti valcuojamas ant stalo, apibarstyto miltais arba suteptas aliejumi. Rankos taip pat gali būti suteptos aliejumi.
Suformuokite pyragus su įdaru ir kepkite ant augalinio aliejaus, kad raudonuotų iš abiejų pusių.

Kefyro tešla visada yra puiki, ji išlieka minkšta ir sodri, net ir po to, kai ją nuimsite nuo keptuvės. Galite patiekti su grietine arba ištirpintu sviestu.


Skaistė Linčiūtė – esu straipsnių kūrėja ir žurnalistė, rašanti įvairiomis temomis nuo kultūros ir visuomenės iki gyvenimo būdo bei aktualijų. Mano darbai išsiskiria aiškia mintimi, kūrybišku požiūriu ir gebėjimu atskleisti įdomias istorijas per žmogiškąją patirtį.

