Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Pasigaminkite šią česnakų pastą ir visas jūsų maistas bus geresnis

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Česnakai – ne tik kulinarinis stebuklas, tai magiškas ingredientas, galintis patiekalams suteikti nepakartojamo aromato ir skonio.

O jei česnaką išvirsite svieste, gausite užpilą, kuris bet kurį garnyrą ar patiekalą pavers tikru šedevru.

Ingredientai:

  • Česnakai – 4 galvutės
  • Sviestas – 200 g
  • Druska – 1 žiupsnelis

Paruošimas:

Į puodą sudėkite česnaką ir sviestą. Kai sviestas ištirps, įberkite žiupsnelį druskos ir virkite ant silpnos ugnies, kol česnakas suminkštės. Tada viską išplakame iki vientisos masės ir supilame į indą. Laikykite šaldytuve ir pridėkite prie mėgstamų patiekalų.

104

Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Taip pat skaitykite:  Imbierinis vanduo: sveikiausias gėrimas, deginantis visus riebalus nuo juosmens, nugaros ir šlaunų!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *