Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Lengvas, skanus ir greitas. Pyragas su uogiene iš 3 sluoksnių

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pyragai vakarėlyje laukia visų, tiek vaikų, tiek suaugusiųjų. Faktas yra tas, kad pyragas yra susijęs su žmonėmis su triumfu, džiaugsmu ir laimingomis gyvenimo akimirkomis.

Dėl šios priežasties pyragai yra tokie populiarūs visame pasaulyje. Jie gaminami ne tik neturtingose šalyse, kur saldumynų vartojimo kultūra nėra tokia didelė. Pavyzdžiui, prieš Amerikos animacijos atsiradimą Azijoje pyragai ir pyragaičiai Kinijoje ir Japonijoje nebuvo dažni.

Dabar desertų rinka yra perpildyta, todėl gamintojai dažnai gamina žemos kokybės produktą. Mes paruošime pyragą patys, kad gautume tikrai saldų ir skanų desertą.

Torto su uogiene sudedamosios dalys:

  • kiaušiniai – 4 vnt.;
  • cukrus – 120 g;
  • pienas – 100 g;
  • augalinis aliejus – 90 g;
  • miltai – 220 g;
  • mieliai – 16 g;
  • citrina – vnt.;
  • uogienė iš serbentų;
  • Abrikosų uogienė.

Torto paruošimas su uogiene:

Dubenyje sumaišome kiaušinius su cukrumi, plakame su maišytuvu prieš atsirandant baltoms putoms. Mišinyje palaipsniui supilkite pieno srautą, toliau plakdami komponentus.

Po to, kai visas pienas sumaišomas su kiaušiniais, taip pat būtina įpilti augalinį aliejų į mišinį. Įmušę „myce“ sudėtingą mišinį, į jį gurkšnojame miltus.

Kai tik miltai pateks į mišinį, turite pridėti mielių, minkyti tešlą su maišytuvu.

Įtrinkite ceremonijos žievelę ant smulkios trintuvės, įpilkite į tešlą, kruopščiai pamaišydami pečių ašmenimis.

Kepimo formos (22 cm skersmens) supilkite augalinio aliejaus lašą, sutepkite paviršių ir pergamentą apačioje.

Supilkite į bandymo 1⁄3 formą, pasiskirsčiusią ant paviršiaus. Kepkite pyrago sluoksnį 180 laipsnių 10-12 minučių. Tada sutepkite pyragą su uogiene iš serbentų.

Ant uogienės sluoksnio mes supilame 1⁄2 likusio bandymo dalies, iškeptos tokiu pačiu būdu.

Ant antrojo pyrago išdėstykite abrikosų uogienę, užpildysime bandymo likučiais.

Taip pat skaitykite:  Jūs netgi galite valgyti naktį. Sultingi ir nuoširdūs kopūstų ritiniai

Paskutinis baras kepamas 180 laipsnių 10-15 minučių.

Pasirodo, trijų sluoksnių pyragas su kelių rūšių užpildu.

Prieš kepdami paskutinį sluoksnį, galite įdėti migdolų trupinius ant paviršiaus ir po virimo, apibarstytą cukraus trupiniais.

13

Patiko? Pasidalink! Ačiū.