Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kopūstų pyragai yra skanesni nei mėsa. Šeimos receptas per 5 minutes

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kopūstų pyragaičiai yra skanus ir nuoširdus patiekalas, kurį galima paruošti tiek pietums, tiek užkandžiams. Tokie pyragaičiai bus puikus nacionalinių sriubų papildymas, pavyzdžiui, prie ausies, smogimo ar borschto.

Patiekalas pagal mūsų receptą išsiskiria sultingu kopūstų, morkų ir petražolių įdaru, taip pat kvapniu padažu, pagrįstu graikišku jogurtu ir krapais. Įdomu tai, kad mes nekepsime pyragų, mes naudosime blynų principą.

Kopūstų pyragų paruošimas:

  • Kopūstai – 500 g;
  • Morkos – 1 gabalas;
  • Petražolės – 2 šakelės;
  • Česnakai – 3 gvazdikėliai;
  • Kiaušiniai – 3 vienetai;
  • Miltai – 4 šaukštai l (60 g);
  • Druska – 1 šaukštelis;
  • Paprika – 1 šaukštelis;
  • Juodieji pipirai – 1 a.š.

Paruoškite padažą:

  • Graikiškas jogurtas – 3 šaukštai;
  • Krapai – 2 šakelės;
  • Marinuotas agurkas – 1 gabalas;
  • Česnakas – 1 gvazdikėlis;
  • Paprika – 1/3 šaukštelio.

Kopūstų pyragų paruošimas:

Kopūstai yra smulkiai susmulkinti. Užpilkite verdančiu vandeniu ir virkite 5 minutes. Mes išleidžiame vandenį naudodami kiaurasamtį. Palikite kopūstus atvėsti.

Pirmiausia supjaustykite svogūną su puse žiedų, o tada su mažu kubeliu. Dėvėkite morkas ant didelės trintuvės. Siųskite ingredientus į keptuvę.

Mes einame per spaudą dvi česnako skilteles, jungiamės su svogūnais ir morkomis.

Kopūstai perkeliami į gilius konteinerius ir į jį įlaužia tris vištienos kiaušinius. Pūkiniai druska, paprika ir juodieji pipirai. Sudėti skrudintus svogūnus su morkomis, taip pat keturis šaukštus miltų.

Išmaišykite visus ingredientus.

Keptuvę sutepkite aliejumi ir šaukštu išdėliokite nedidelį kiekį tešlos. Mes kepame iš abiejų pusių 2 minutes.

Čiulpai siunčiami į gražią lėkštę.

Norėdami paruošti padažą, smulkiai supjaustykite krapus ir patrinkite sūdytą agurką ant smulkios trintuvės. Sumaišykite su graikišku jogurtu. Turėkite savo gydymą! Tai lengva ir paprasta.

15

Patiko? Pasidalink! Ačiū.