Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kopūstų kotletų receptas: visa šeima prašo priedo

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kopūstų pyragaičiai gali puikiai pakeisti daugelio mėgstamus mėsos patiekalus. Aš tik rekomenduoju jums pabandyti tai padaryti, jie tikrai patiks.

Paruošimui jums reikės tokių ingredientų:

  • kopūstai, 700 g;
  • kiaušiniai ir svogūnai po 2 vnt.;
  • manų kruopos, 5 šaukštai;
  • druska, 1 a.š.;
  • pipirai, prieskoniai, žalumynai;
  • Sviestas, 30 g.

Paruošimo procesas

Kopūstai yra subtiliai ir smulkiai susmulkinti arba trys ant didelės trintukos, įmesti į verdantį vandenį ir virinami apie 3 – 5 minutes iki minkštumo. Nuimkite sietelio triukšmą ir leiskite jam nusausinti.

Svogūnai supjausto kubelį ir kepa ant sviesto.

Sumaišykite kopūstus su svogūnais, kiaušiniais, druska ir pipirais, žalumynais ir prieskoniais, manų kruopomis. Gerai išmaišykite ir palikite 20 minučių.

Sumaišykite masę ir, jei pamatysite, kad ji neišlaikys formos, plinta, išpilkite daugiau makštienos grūdų.

Mes suformuojame kotletus, sugriūname krekeriuose ir kepame ant mažos ugnies, kad raudonuotume iš abiejų pusių.

Mes patiekiame tokius kotletus su skirtingais šoniniais patiekalais, padažais, salotomis. Žmonijos grūdus galima pakeisti tarkuotomis cukinijomis arba bulvėmis, avižiniais dribsniais.

11

Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Taip pat skaitykite:  Šokoladinis avokadų mousse su braškėmis