Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Įdaryti blynai: su mėsa arba varške. Visada padarykite juos!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Blynai yra rusų virtuvės klasika, kuri yra svarbi net už šalies ribų. Daugelyje šalių yra blynų, kuriuose blynai ruošiami su įvairiais įdarais: nuo mėsos iki šokolado.

Kepimo blynai yra ypatingas kulinarinis menas. Faktas yra tas, kad yra tam tikrų rekomendacijų, kaip virti plonus švelnius blynus. Pavyzdžiui, bandymui reikalingas skystas pagrindas. Tai priklauso nuo būsimų blynų skonio ir tekstūros. Pienas paprastai vartojamas bandymui. Bet taip pat galite naudoti vandenį, kefyrą ar grietinėlę.

Norėdami atlikti bandymą, turėtumėte vartoti aukščiausios klasės miltus. Tai padarys blynus plonus, bet tankius. Jie nebus suplėšyti virimo procese ir įdaro įdaru.

Po minkymo turėtumėte išbandyti apie 15-30 minučių. Taigi miltai bus geriau išsipūsti, todėl blynai taps elastingesni.

Paruoškite įdarus su malta mėsa ir varške

Sudedamosios dalys, skirtos bandymui:

  • kiaušiniai – 5 vnt.;
  • druska – 1 a.š.;
  • cukrus – 3 šaukštai.;
  • pienas – 1,6 litro;
  • miltai – 450 g;
  • kepimo milteliai – 1⁄2 a.š.;
  • augalinis aliejus – 5 šaukštai.

Sudedamosios dalys mėsos įdarui:

  • malta mėsa – 500 g;
  • svogūnai – 2 vnt.;
  • druskos kiekis;
  • vanduo – 100 ml;
  • Sviestas – 40 g.

Varškės įdarui skirtos sudedamosios dalys:

  • varškė 5-9% – 500 g;
  • cukrus – 3 šaukštai.;
  • vanilinas – žiupsnelis;
  • Sviestas – 3 šaukštai.

Įdaryti blynai:

Kiaušinius išplakite cukrumi ir druska su maišytuvu arba corolla. Į kiaušinius įpilama 500 ml pieno, užpilama laisvai ir kepimo milteliai ir vėl suplakite iki vientisos konsistencijos.

Palaipsniui į tešlą įpilkite pieno likučių ir augalinio aliejaus. Kuo riebesnis pienas, tuo skanesni blynai.

Jei pienas nėra ypač riebus, galite pridėti grietinėlės.

Paliekame tešlą 15-30 minučių. Norėdami užpildyti, supjaustykite smulkiai svogūnus, kepkite jį iki aukso spalvos.

Taip pat skaitykite:  Greitas obuolių pyragas

Dėl įdarų. Įdėkite smulkintą mėsos deliktinį svogūną, sulaužykite gabalėlius, kepkite. Druskos ir pipirų mėsos įdaras, išgaruoja po dangčiu ant lėto ugnies skysčio iš maltos mėsos.

Infuzija į maltą vandenį ir papildomai išgarina, užgesinkite įdarą. Kai visa drėgmė išgaruoja iš keptuvės, į maltą mėsą įpilkite sviesto.

Varškės įdarui sumaišykite varškę su cukrumi, vanilinu ir šiek tiek ištirpintu sviestu. Sumaišykite ingredientus su stūmimu, minkykite varškę.

Įdarui galite pridėti razinų.

Kepkite blynus sausoje keptuvėje iki auksinės spalvos iš abiejų pusių.

Prieš šešis tešlą pakelti miltus, kurie nukirto į dugną.

Įdarą uždėkite ant blynų, suvyniokite jį kaip voką.

Galite valgyti blynus su įdarais arba užšaldyti šaldiklyje ir sušilti pusryčiams, pietums ar vakarienei.

Yra širdingų kvapnių įdarytų blynų.

Jie yra lengvai virti, gali būti užšaldyti ir greitai šildomi, kai reikia.

14

Patiko? Pasidalink! Ačiū.