Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Blynai su dešrelėmis per 5 minutes

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai (4 porcijos):

  • 4-5 dešrelės (geriausiai tinka jautienos arba vištienos)
  • 1 kiaušinis
  • 1 puodelis pieno
  • 1 puodelis miltų
  • 1/2 šaukštelio kepimo miltelių
  • 1 šaukštelis druskos
  • 1/2 šaukštelio pipirų
  • 1 šaukštas aliejaus (kepimui)
  • 1 šaukštas grietinės (pasirinktinai)

Paruošimo instrukcijos:

  1. Paruoškite tešlą:
    • Į dubenį įmuškite kiaušinį, įpilkite pieną, įdėkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite.
    • Po to suberkite miltus ir kepimo miltelius. Gerai išmaišykite, kol tešla taps vienalytė ir be gumuliukų. Jei norite, galite įdėti šiek tiek grietinės, kad tešla būtų švelnesnė.
  2. Dešrelių paruošimas:
    • Dešreles supjaustykite smulkiais griežinėliais arba nedideliais kubeliais.
  3. Blynų kepimas:
    • Į įkaitintą keptuvę su šiek tiek aliejaus dėkite dešreles ir apkepkite, kol jos taps auksinės spalvos.
    • Tada supilkite paruoštą tešlą, kad uždengtų dešreles. Kepkite ant vidutinės ugnies apie 2-3 minutes, kol dugnas taps auksinis.
    • Apversti blynus ir kepkite dar 2-3 minutes, kol jie pilnai iškeps ir taps auksinės spalvos.
  4. Patiekimas:
    • Patiekite blynus su mėgstamu padažu (pvz., grietine, kečupu arba garstyčiomis).

Papildomi patarimai:

  • Jei norite, galite į tešlą įdėti ir šiek tiek tarkuoto sūrio, kad blynai būtų dar skanesni.
  • Puikiai tinka ir su šonine arba kitais mėgstamais priedais!

Šie blynai su dešrelėmis – greitas ir skanus užkandis, puikiai tinkantis tiek pusryčiams, tiek vakarienei. Skanaus!

66

Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Taip pat skaitykite:  Pistacijų ir medaus ledai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *