Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Žiemos pasakos skonis: deserto receptas „Baltas sniegas”, kuris sukurs unikalią šventinę atmosferą

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

„Baltas sniegas“ – tai skanus desertas su šokoladiniu sausainiu ir kokoso putėsiais. Nuotoliniu būdu šis pyragas primena garsųjį saldainį „Raffaello”. Tiesą sakant, šio delikateso receptas buvo nurašytas iš populiarių saldumynų. Tačiau tortas turi savo akcentą.

Šis desertas yra paruoštas lengvas, todėl net naujokas virėjas susidoros su pyrago „Baltojo sniego” paruošimu. Nėra sudėtingų ingredientų, kurie yra netinkami desertui.

Šokoladiniai minkšti pyragaičiai puikiai derinami su švelniu putėsiu, pagamintu iš plaktos grietinėlės ir želatinos.

Išoriškai pyragas gaunamas taip, tarsi purus dėl džiovinto kokoso, kuris apibarstė deserto viršų.

Tai originalus gydymas bet kokiai progai, nesvarbu, ar tai yra gimtadienis, jubiliejus ar kitas įvykis.

Šokoladinių sausainių ingredientai:

  • miltai – 80 g;
  • Kakavos milteliai – 15 g;
  • kepimo milteliai – 1 a.š.;
  • druska – žiupsnelis;
  • kiaušiniai – 2 vnt.;
  • vanilinis cukrus – 1⁄2 šaukštelio;
  • cukrus – 80 g;
  • augalinis aliejus – 40 ml;
  • Pienas – 40 ml.

Kokoso putėsių ingredientai:

  • vanduo – 40 ml;
  • želatina – 7 g;
  • Plakta grietinėlė 33% – 500 g;
  • cukraus pudra – 80 g;
  • džiovintas kokosas – 40 g;
  • Nutella – 150 g.

Deserto „Baltas sniegas“ paruošimas:

Sumaišykite miltus, kakavos miltelius, kepimo miltelius ir druską. Atskirai į kiaušinius išpilame cukraus klasiką ir vanilę, plakame maišytuvu, kad padidintume masę porą kartų.

Augalinio aliejaus infuzija į kiaušinių masę, mes ir toliau plakame. Pieno infuzija į kiaušinių mišinį, išmaišyti ir persijoti sausus ingredientus su dalimis.

Užkimškite storą sausainių tešlą. Supilkite tešlą 15×25 cm formoje kepimui, padengtą pergamentu.

Kepame sausainius 170 laipsnių 13-15 minučių. Mes įdėjome pergamentą ant sausainių viršaus ir pasukame dėklą, paimkite sausainį.

Taip pat skaitykite:  Trupintas pyragas su obuoliais nuo vaikystės. Paruoštas 5 minutės

Dėl mūzos, mes praskiedžiame želatiną vandenyje. Riebalų kremas sumaišomas su cukraus pudra ir kokoso drožlėmis.

Mes ištirpstame patinę želatiną ir į jį įpilkite šaukštą grietinėlės, išmaišykite. Įmaišome grietinėlės ir kokosų traškučių želatinos mišinį, išmaišome.

Įdėkite putėsius į konditerijos maišelį ir pusiau užpildykite pelėsius. Pageidautina, kad pelėsiai būtų apvalūs ir silikoniniai.

Paskirstykite visą putėsių grybų ertmę su šaukštu. Mes šiek tiek nudėjome į apačią. Uždarykite „Nutella“ įdarą su putėmis.

Iškirpti su pyragų krūva iš sausainių.

Įspauskite cenzūrą į formas su mons ir Nutella.

Mes paliekame desertą užšaldyti šaldytuve 2-3 valandas. Mes paliekame desertą atšildyti pusvalandį, o tada pabarstykite kokoso drožlėmis.

Tai neįprastas desertas arbatai, kuris tikrai nustebins svečius.

Pyragas „Baltas sniegas“ yra neįprastas malonumas, galintis tapti bet kokio šventinio stalo ornamentu.

11

Patiko? Pasidalink! Ačiū.