Iš amerikiečių komedijų filmų ir animacinių filmų galite sužinoti apie specialių konkursų egzistavimą Jungtinėse Amerikos Valstijose už pyragų valgymą. Tai prieštaringas spektaklis medicinos praktikos požiūriu. Faktas yra tas, kad daugelio pyragų naudojimas vienu metu gali labai pakenkti virškinimui.
Pyragai konkursams dažnai kepami greitai, naudojant augalinį aliejų. Todėl būtina būti atsargiems dėl tokios veiklos.
Užuot greitai valgę pyragus, mūsų šalyje jie nori mėgautis šiais pyragaičiais. Turėtų būti ypatingas požiūris į pyragus.
Rekomenduojame paruošti sodrų ir kvapnų pieno pyragą.
Dodge ingredientai pieno pyragui:
- Kiaušiniai – 3 vnt.;
- Cukrus – 170 g;
- Augalinis aliejus – 70 ml;
- Grietinėlė – 150 g;
- Miltai – 180 g;
- Kepimo milteliai yra bagažinė.
Įdaro sudedamosios dalys pienui:
- Kiaušinis – vnt.;
- Cukrus – 40 g;
- Krakmolas – st.l.;
- Pienas – 250 ml.
Pieno pyrago paruošimas:
Paruošti užpildą gėrime, sumaišykite kiaušinius su cukrumi, kol ištirps smėlio grūdai. Mišinyje išpilkite krakmolą, toliau maišykite iki homogeniškumo.
Dubenyje su kiaušinių mase, supilkite pieną, ant vidutinės ugnies, kad mišinys užvirtų. Kol įdaras atvėsta, reikia plakti kiaušinius su cukrumi į sodrus putas su maišytuvu.
Kiaušinių putose pirmiausia supilame augalinį aliejų, toliau plakame, o po to grietinę. Sumaišius visus ingredientus, reikia persijoti į miltų mišinį.
Po miltų įpilkite kepimo miltelių, plakkite laisvus produktus su kiaušinių mišiniu su corolla, kol susidarys stora masė.

Gauta tešla turi būti įdėta į kepimo formą.

Formą rekomenduojama iš anksto sutepti sviestu. Konditerijos maišelyje mes perkeliame atvėsintą kremą, sukurkite kremo modelį ant bandymo paviršiaus.


Kepti pyragą orkaitėje reikia 170 laipsnių 35-40 minučių.


Prieš naudojimą pyragas turi būti šiek tiek atvėsintas, papuoštas cukraus pudra. Pasirodo, kvepiantis pieno pyragas iš paprastų ingredientų.

Skaistė Linčiūtė – esu straipsnių kūrėja ir žurnalistė, rašanti įvairiomis temomis nuo kultūros ir visuomenės iki gyvenimo būdo bei aktualijų. Mano darbai išsiskiria aiškia mintimi, kūrybišku požiūriu ir gebėjimu atskleisti įdomias istorijas per žmogiškąją patirtį.

