Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Vištienos filė po subtiliu kailiu: skanus receptas orkaitėje

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Vištienos filė gali būti labai minkšta ir švelni, kailyje pomidorų, sūrio ir kiaušinių. Įdare galite naudoti bet kokius produktus, kurie yra šaldytuve.

Paruošimui jums reikės tokių ingredientų:

  • vištienos filė, 2 vnt.;
  • Svogūnai, pusė;
  • pomidorai, 2 vnt;
  • kiaušiniai virti, 2 vnt;
  • sūris, 100 g;
  • majonezas, 2 šaukštai;
  • druska, pipirai, žalumynai.

Paruošimo procesas

Mes plauname mėsą ir džioviname popieriniais rankšluosčiais, supjaustytume į dvi dalis.

Įtrinkite gabalus druskos ir prieskonių mišiniu, palikite marinuoti 30-60 minučių.

Svogūnai yra smulkiai supjaustyti. Galite naudoti žaliuosius svogūnus su žalia spalva.

Sumaišykite smulkiai pjaustytus kiaušinius su svogūnais ir žalumynais, tarkuotu sūriu (dauguma jų).

Pomidorai supjaustomi dviem pusiaus, minkštimą išimkite arbatiniu šaukšteliu ir supjaustykite mažais gabalėliais. Pridėti prie įdaro.

Kepimo forma yra sutepta augaliniu aliejumi ir išdėsto filė.

Ant viršaus įdedame įdarą ir siunčiame į orkaitę, pašildytą iki 200 laipsnių. Kepame 20 minučių.

Išimkite ir pabarstykite likusiu sūriu, kepame dar 5 minutes.

Toks užkandis puikiai tinka bet kokiems garnyrams, salotoms, galite patiekti su skirtingais padažais.

10

Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Taip pat skaitykite:  „Šeimos vakarienė su Viduržemio jūros įkvėpta vištienos kepsnių puota su vegetariškomis alternatyvomis“