Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Trupintas pyragas su obuoliais nuo vaikystės. Paruoštas 5 minutės

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šarlotė su obuoliais yra sodrus, minkštas, šlapias. Jei pageidaujate, galite įvairinti aromatą, pridedant cinamono ar vanilino, citrinos žievelės.

Paruošimui jums reikės tokių ingredientų:

  • kefyras, 250 ml;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • cukrus, 200 g;
  • soda, 0,5 šaukštelio;
  • vanilinas pagal skonį;
  • sviestas, 50 g;
  • miltai, 330 g;
  • Obuoliai, 2 – 3 vnt.

Paruošimo procesas

Mes ištirpstame sviestą.

Sumaišyti kiaušiniai su cukrumi ir vanilinu, plakti su mikseriu iki sodrios masės. Procesas turėtų trukti ne mažiau kaip 4 minutes.

Kefyre kambario temperatūroje, supilkite soda, sumaišykite.

Kiaušinių masėje supilkite kefyrą ir ištirpintą sviestą, išmaišykite.

Supilti į šventųjų šventuosius ir sumaišyti tešlą.

Forma sutepama sviesto gabalėliu ir supilama tešla.

Ant viršaus išdėliokite obuolių griežinėlius be žievės, pabarstykite cukrumi.

Mes kepame 180 laipsnių apie 40 – 50 minučių, pasiruošę patikrinti su krešalu.

Šaltas pyragas gali tiesiog miegoti su cukraus pudra arba sumaišyti jį su cinamonu.

Jei yra laiko ir noro, galite padaryti grietinę ir šokolado glazūrą – jie pridės aromato ir skonio pyragą, padarys jį labai gražiu ir patraukliu.

16

Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Taip pat skaitykite:  Mityba ir sportas: kaip valgymas įtakoja jūsų treniruočių efektyvumą