Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skanus ir sultingas. Tokie naminiai kotletai, kuriuos gaminu kiekvieną dieną

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Vienas iš mėgstamiausių žmonijos patiekalų yra kotletai. Šio mėsos produkto paruošimas neužima daug laiko, o pasirodo, kad nesudėtinga vakarienė ar pietūs.

Tačiau norint tinkamai paruošti kotletus, reikia laikytis kai kurių taisyklių. Pavyzdžiui, į maltą mėsą reikia pridėti tam tikrą skaičių komponentų. Priešingu atveju kotletai pasirodys tiesūs ir praranda savo mėsišką skonį.

Nepridėkite daug prieskonių į kotletus, taip pat svogūnus. Papasakokime daugiau apie tai, kaip paruošti skanius kotletus.

Sudedamosios dalys kotletams:

  • Liukas – 1 kg;
  • Duona – 70 g;
  • Kiaušinis – 2 vnt.;
  • Svogūnai – 2 vnt.;
  • Česnakai – 2 gvazdikėliai;
  • Sviestas – 30 g;
  • Druska – 1⁄2 šaukštelio.

Kotletų paruošimas:

Duona turi būti pašalinta iš plutos ir mirkyti piene 10 minučių. Svogūnai ir česnakai yra smulkiai supjaustyti, skrudinti augaliniu aliejumi, pirmiausia supjaustytomis česnako skiltelėmis.

Tada svogūnus išdėliokite į česnaką, kepkite iki minkštumo. Į svogūną ir česnaką sudėti sviestą, ištirpinti keptuvėje.

Norėdami sumalti mėsą, supakuoti duoną, skrudintus svogūnus ir česnakus, porą kiaušinių ir druskos, išmaišykite ir supjaustykite ir supjaustykite mėsos masę.

Suformuokite kotletus, sudaužykite juos į miltus. Keptuvėje su augaliniu aliejumi kepame patapšnotus pyragus iš abiejų pusių į auksinę plutą.

Rezultatas yra sultingas greitas kotletas kiekvienai dienai. Jei pageidaujate, į maltą mėsą galite pridėti juodųjų maltų pipirų.

10

Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Taip pat skaitykite:  Kiekvieną dieną gaminu taip: 1 kiaušinį, 3 stiklines miltų ir 1 stiklinę pieno.