Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skanios salotos iš 3 produktų. Du viename: užkandis ir sumuštinių tepimas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Dabar pasaulyje yra daug įvairių salotų. Pavyzdžiui, mes žinome Cezarį, Olivier, krabų salotas, silkę po kailiu. Tačiau šie patiekalai yra tik ledkalnio viršūnė.

Kiekviena šalis turi savo nacionalines salotas. Dažniausiai salotų populiarumas siekia XX amžių. Iki šiol apie patiekalą žinoma labai mažai. XIX amžiuje jie pradėjo eksperimentuoti, į salotas įtraukdami įvairius ingredientus. Ne iš karto pradėjo dėti mėsą, sūrį ir žuvį į patiekalą.

Palaipsniui pradėjo modernizuoti salotas. Mes jums pasakysime, kaip paruošti salotas iš minimalių produktų.

Morkų salotų ingredientai:

  • Morkos – 200 g;
  • Česnakai – 3 gvazdikėliai;
  • Sūris – 150 g;
  • Majonezas – st. l.;
  • Druska yra žiupsnelis.

Morkų salotų paruošimas:

Išvalykite morkas iš viršutinio sluoksnio ir sumalkite ant mažų tarkos kandžių. Smulkiai sumalkite sūrį ir česnako skilteles, sumaišykite su morkomis viename inde.

Į morkų masę supilkite druską, užpildykite majonezu ir kruopščiai sumaišykite. Vietoj majonezo galite užpildyti salotas grietine, todėl jis taps naudingesnis.

Į šias užkandžių salotas negalite pridėti daug prieskonių, apsiribokite juodaisiais maltais pipirais. Patiekale taip pat bus kitų produktų, pvz., Virtų kiaušinių.

13

Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Taip pat skaitykite:  Traškūs agurkai žiemai be acto ir sterilizavimo. Visi prašo recepto