Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Salotos „Meksika” per 3 minutes. Viską sumaišiau ir paruošiau.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Salotos tapo svarbia gastronomijos kultūros dalimi. Palaipsniui iš senovės Graikijos, šis nesudėtingas patiekalas įsiskverbė į kitas šalis. Paprastų salotų paruošimo patirtį pirmiausia priėmė egiptiečiai, tada persai.

Daugeliui Europos tautų toks mažo kaloringumo patiekalas vyksta jau ilgą laiką. Faktas yra tas, kad šaltu klimatu buvo sunku valgyti tik žalumą.

Po ilgo laiko salotos pradėjo gerėti, pridėti naujų ingredientų. Taigi mėsos ir žuvies salotos tapo populiaresnės tarp šiauriečių.

Mes jums pasakysime, kaip paruošti dešrą ir daržoves per 5 minutes.

Salotų „Meksika“ sudedamosios dalys:

  • rūkyta dešra – 200 g;
  • žalieji svogūnai – ryšulys;
  • sūris – 200 g;
  • konservuoti kukurūzai – 150 g;
  • Bulgarijos pipirai – vnt.;
  • marinuotas agurkas – vnt.;
  • pomidorai – 2 vnt.;
  • majonezas – 2 šaukštai. l;
  • Druska yra žiupsnelis.

Salotų „Meksika” paruošimas:

Supjaustykite nedidelį šiaudų kepalą dešrelių, marinuotų agurkų ir nuluptų iš bulgarų pipirų sėklų. Šlifuoti ant mažų kandžių sūrio.

Iškirpkite nedidelį minkštiklį pomidorų, supjaustykite žaliųjų svogūnų plunksnas. Sujunkite visus susmulkintus komponentus į vieną konteinerį. Į daržovių masę įpilkite konservuotų kukurūzų.

Sumaišius produktus, užpildykite salotas majonezu ir druska. Salotų ingredientus kruopščiai sumaišykite.

Jums nereikia pridėti daug druskos į salotas, nes kompozicijoje yra marinuotų agurkų. Dešrą galima pakeisti rūkyta vištiena.

11

Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Taip pat skaitykite:  Šokoladinis avokadų ir bananų pudingas