Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Pyragas be orkaitės per 5 minutes. Napoleono pyragas kiekvienai dienai

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Vienas iš greičiausių visų mėgstamo pyrago receptų. Pagrindinis laikas, kurį praleisite gaminant kremą, kaip pagrindą, mes paimsime pūlingus sausainius.

Paruošimui jums reikės tokių ingredientų:

sausainiai išpūsti, 500 g;

cukrus, 100 g;

vanilinas;

pienas, 800 g;

kiaušiniai, 2 vnt;

sviesto 80 g;

krakmolas, 2 šaukštai;

Miltai, 4 šaukštai.

Paruošimo procesas

Piene veisiame cukrų ir vaniliną, kiaušinius, krakmolą ir miltus. Masė plakama maišytuvu mažose revoliucijose, kad nebūtų gabalėlių.

Patarimas: galite pridėti visus ingredientus, bet galite viską sumaišyti iš karto ir gerai sumaišyti su maišytuvu arba corolla. Rezultatas visada yra tas pats, pagrindinis dalykas yra virti ir maišyti.

Virkite ant mažos ugnies, maišydami. Jei jums nepatinka labai tiršta grietinėlė, tada įeikite į miltus mažiau.

Kai masė tampa stora, išimkite kremą iš viryklės ir atvėsinkite.

Sviestas pašalina minkštinimą.

Norėdami suformuoti pyragą, mes įgauname nuimamą formą, uždengiame jį plėvele ar pergamentu.

Išplakite aliejaus maišytuvą į spindesį ir dalimis grietinėlę, sumaišykite visą masę iki vienodumo ir oro.

Įdėkite kepenų sluoksnį į formą ir gerai sutepkite grietinėle, tada kitą sluoksnį ir grietinėlę.

Taigi mes surenkame visą pyragą, pabarstome trupiniais iš sausainių ant viršaus, priveržiame plėvele ir naktį įdedame į šaldytuvą.

Pyragas yra minkštas ir skanus, labai švelnus.

Jei nėra noro sujaukti su kremu, grietinėlės grietinė su cukraus milteliais tinka pūlingiems sausainiams. Į kepenis įpilkite slyvų ir tada gaunamas karališkas desertas.

12

Patiko? Pasidalink! Ačiū.