Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Neradau geresnio recepto ir lengviau. Pyragas su žaliaisiais svogūnais per 5 minutes + keptas laikas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pyragų vartojimo kultūra dabar tapo tokia didžiulė, kad ji apima visą pasaulį. Sunku įsivaizduoti žmones, kurie neturėtų tradicinio kepimo tipo. Net Afrikoje yra ir pyragų.

Afrikiečiai nelabai nerimauja dėl kepimo. Jie kuo greičiau sumaišo tešlą, sukuria paprastus užpildus.

Pavyzdžiui, Afrikoje vaisių pyragų įdarai yra populiarūs.

Daugelis užsieniečių, kurie buvo Afrikos šalyse, yra prastai vertinami vietinių kulinarinių malonumų.

Pyragai iš Afrikos nėra tokie skanūs kaip slavų. Mes paruošime klasikinį greitą pyragą su žaliu rezultatu.

Pyrago tešlos su žaliais svogūnais sudedamosios dalys:

  • Kefyras – 200 ml;
  • Kiaušiniai – 3 vnt.;
  • Miltai – 200 g;
  • Majonezas – 3 šaukštai. l.;
  • Kepimo milteliai yra 1 a.š.;
  • Druska – 1⁄2 šaukštelio.

Sudedamosios dalys įdarui:

  • Žalieji svogūnai – 150 g;
  • Virti kiaušiniai – 4 vnt.;
  • Sviestas – 20 g.

Pyrago paruošimas su žaliu svogūnu:

Norėdami paruošti įdarą, turite spausti smulkiai žalius svogūnus, supjaustytus į mažus kubelius virtus kietai virtus kiaušinius. Atskirame dubenyje reikia ištirpinti sviestą, sumaišyti su svogūnais ir kiaušiniais, sūdyti pagal skonį.

Norėdami padaryti tešlą, reikia plakti kiaušinius druska atskiroje indo temperatūroje. Kiaušinių masėje išdėliokite majonezą, supilkite kefyrą ir išmaišykite.

Miltai yra prijungti prie kepimo miltelių, persijoti į kiaušinių mišinį ir minkyti ne ypač storą tešlą. Formos dugnas yra padengtas pergamentu, sutepkite augaliniu aliejumi.

Įdėkite 1⁄2 bandymo dalies į apačią, tolygiai pasiskirsčiusio ant paviršiaus.

Ant tešlos mes įdedame įdarą, užpilame antrąją bandymo dalį.

Kepkite pyragą 180 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.

Prieš siunčiant į orkaitę, rekomenduojama pabarstyti pyrago viršų sezamu. Taigi patiekalas pasirodys ne tik skanus ir kvapnus, bet ir gražus.

17

Patiko? Pasidalink! Ačiū.