Tai labai patrauklus ir skanus patiekalas, kurį galite greitai padaryti savo virtuvėje. Tortilijos ypatumas yra tas, kad paaiškėja, kad tešla su skaniu mėsos įdaru.
Paruošimui jums reikės tokių ingredientų:
- vanduo, 250 ml;
- miltai, 500 g;
- druska, cukrus, 1 a.š. kepimo miltelių;
- kiaušinis, 1 vnt;
- augalinis aliejus, 30 ml;
- malta mėsa, 300 g;
- svogūnai, 2 vnt.;
- bulvės, 1 vnt;
- druska, pipirai, kalendra, prieskoniai, žalumynai;
- Sviestas. Sviestas.
Paruošimo procesas
Sumaišykite baltymą su druska ir cukrumi, augaliniu aliejumi ir vandeniu. Pertraukti masę su corolla.
Mes supilame su kepimo milteliais ir sumaišyta ir minkšta tešla.
Uždenkite masę ir palikite 20 minučių.
Į smulkintą mėsą įpilkite smulkiai supjaustytų svogūnų.
Patarimas: jei jums patinka tarkuotas svogūnas arba susmulkintas maišytuvu, atlikite tai tokiu būdu.
Tešlą užpildykite druska, pipirais, prieskoniais, tarkuotomis bulvėmis, svogūnais, smulkiai pjaustytais žalumynais.
Masė turi būti labai gerai sumaišyta, palaipsniui pilant šiek tiek vandens homogeniškumui.
Tešla padalinta į porcijas ir kiekvieną ritinį į koloboką.
Supilkite į pyragą, sutepkite ištirpintu sviestu ir paskleiskite ploną maltos mėsos sluoksnį.

Mes sulankstome pyragą, kiekvieną kartą sutepdami bandymo paviršių sviestu ir prisegdami kraštus.

Be to, supilkite pyragus su ritininiu kaiščiu.
Mes padengiame antipelerį pergamentu ir paskleidžiame pyragus, sutepkite plaktu tryniu.

Kepame 190 laipsnių temperatūroje apie 20-30 minučių.

Chebureks bus labai subtilus, ne visai riebus, kaip paaiškėja keptuvėje ant augalinio aliejaus. Labai rekomenduoju išbandyti šį receptą.

Skaistė Linčiūtė – esu straipsnių kūrėja ir žurnalistė, rašanti įvairiomis temomis nuo kultūros ir visuomenės iki gyvenimo būdo bei aktualijų. Mano darbai išsiskiria aiškia mintimi, kūrybišku požiūriu ir gebėjimu atskleisti įdomias istorijas per žmogiškąją patirtį.

