Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kepti mėsos kukuliai: visi, kurie bandė, yra patenkinti ir papraše recepto

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Teefles yra tokie subtilūs ir sultingi, kad jūs tikrai paliksite šį receptą savo šeimos meniu.

Paruošimui jums reikės tokių ingredientų:

  • malti bet koks, 600 g;
  • Svogūnai ir morkos po 2 vnt.;
  • virti ryžiai, 200 g;
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • pomidorų pasta, 1 valgomasis šaukštas;
  • druska ir pipirai, kvapnios prieskoninės žolelės ir prieskoniai;
  • cukrus, 1 a.š.

Paruošimo procesas

Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje ir palikite atvėsti.

Svogūnai yra smulkiai supjaustyti, morkos trys ant vidurinės trikos.

Daržovės užgesina minkštumą, įleidžia pomidorų pastą, maišomos.

Supilkite cukrų daržovėse ir sumaišykite – ingredientas yra būtinas, kad pašalintumėte raugų pastą.

Ryžiuose įpilame maltos mėsos, atvėsintų daržovių su pomidorų pasta, druska ir pipirais, pridedame prieskonių, prieskonių.

Įvažiuokite į smulkintą kiaušinį ir gerai sumaišykite masę.

Mes formuojame mėsos kukulius, kepame keptuvėje ant augalinio aliejaus po dangčiu ant mažos ugnies, kol paruošite. Jei bijote, kad kukuliai sudegs, tada išmeskite juos į miltus ar krekerius.

Aš patiekiu apetitą turintiems kukuliams su bulvių koše, salotomis, aštriais padažais.

Jei nenorite ilgą laiką stovėti virtuvėje, kepkite mėsos kukulius orkaitėje, įdėdami juos į suteptą aliejaus formą. Virimo laikas 20 – 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Pirmąsias 15 minučių kepimo po folija, tada išimkite ir kepkite, kad skaistintų.

15

Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Taip pat skaitykite:  Aš paimu 1 cukiniją ir 2 bulves. Greitas ir neįtikėtinai skanus patiekalas