Teefles yra tokie subtilūs ir sultingi, kad jūs tikrai paliksite šį receptą savo šeimos meniu.
Paruošimui jums reikės tokių ingredientų:
- malti bet koks, 600 g;
- Svogūnai ir morkos po 2 vnt.;
- virti ryžiai, 200 g;
- kiaušinis, 1 vnt;
- pomidorų pasta, 1 valgomasis šaukštas;
- druska ir pipirai, kvapnios prieskoninės žolelės ir prieskoniai;
- cukrus, 1 a.š.
Paruošimo procesas
Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje ir palikite atvėsti.
Svogūnai yra smulkiai supjaustyti, morkos trys ant vidurinės trikos.
Daržovės užgesina minkštumą, įleidžia pomidorų pastą, maišomos.
Supilkite cukrų daržovėse ir sumaišykite – ingredientas yra būtinas, kad pašalintumėte raugų pastą.
Ryžiuose įpilame maltos mėsos, atvėsintų daržovių su pomidorų pasta, druska ir pipirais, pridedame prieskonių, prieskonių.
Įvažiuokite į smulkintą kiaušinį ir gerai sumaišykite masę.
Mes formuojame mėsos kukulius, kepame keptuvėje ant augalinio aliejaus po dangčiu ant mažos ugnies, kol paruošite. Jei bijote, kad kukuliai sudegs, tada išmeskite juos į miltus ar krekerius.
Aš patiekiu apetitą turintiems kukuliams su bulvių koše, salotomis, aštriais padažais.

Jei nenorite ilgą laiką stovėti virtuvėje, kepkite mėsos kukulius orkaitėje, įdėdami juos į suteptą aliejaus formą. Virimo laikas 20 – 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Pirmąsias 15 minučių kepimo po folija, tada išimkite ir kepkite, kad skaistintų.

Skaistė Linčiūtė – esu straipsnių kūrėja ir žurnalistė, rašanti įvairiomis temomis nuo kultūros ir visuomenės iki gyvenimo būdo bei aktualijų. Mano darbai išsiskiria aiškia mintimi, kūrybišku požiūriu ir gebėjimu atskleisti įdomias istorijas per žmogiškąją patirtį.

