Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip skanu gaminti kopūstus. Stulbinantis garnyras mėsos patiekalams

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Daugelis namų šeimininkių stebisi, kaip galite gaminti skanų patiekalą iš paprastų ingredientų. Stebėti namų ūkį jiems yra labai sudėtinga užduotis. Faktas yra tai, kad daugelis nežino, kaip gaminti skanius patiekalus iš paprastų ingredientų.

Pavyzdžiui, ne visi žino, kiek gali būti maisto ruošimo kopūstai. Šią daržovę galima skrudinti, kepti ir užgesinti. Tuo pačiu metu kopūstai gali išsaugoti savo skonį, perduoti mėsos ar žuvies saldumą, taip pat į namus įnešti malonų aromatą.

Verta išmokti gaminti skanius kopūstus.

Troškintų kopūstų sudedamosios dalys:

  • kopūstai – 600 g;
  • svogūnai – 1⁄2 vnt.;
  • česnakai – 2 gvazdikėliai;
  • kmynas – 1⁄2 šaukštelio;
  • druska – 1⁄2 šaukštelio;
  • lauro lapas – vnt.;
  • Pomidorų pasta – šv.

Troškintų kopūstų paruošimas:

Supjaustykite lemputę su pusiau žiedais, supjaustykite ne itin gerai kopūstais. Keptuvėje įkaitiname augalinį aliejų, kepame svogūnus iki auksinio atspalvio.

Kuo geriau supjaustykite česnaką, kol pasirodys sultys, išmaišykite kopūstus rankomis. Kepti svogūnų svogūną ant keptuvės išbėrame kmynų ir druskos, sumaišome prieskonius, sudedame česnaką.

Įpilkite į svogūną, taip pat kopūstus, sumaišykite komponentus.

Mes įdedame pomidorų pastą į masę, supilkite porą šaukštų vandens.

Šiek tiek kepkite kopūstus apie 6-7 minutes ant mažos ugnies. Kepimo pabaigoje padėkite lauro lapą kopūstams.

Užgesinkite kopūstus ant lėtos ugnies 7-10 minučių. Preliminarus keptuvės dugne užpilkite vandens taip, kad jis turėtų ploną sluoksnį, dengiantį dugną.

Nepamirškite po kopūstų virimo, kad pašalintumėte lauro lapą iš indo.

Pasirodo, subtilus kopūstas, kuris tinka kaip šoninis patiekalas patiekalų rinkiniui.

12

Patiko? Pasidalink! Ačiū.