Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Dėl šio patiekalo vyras pabučiavo visas rankas. Dabar imkitės darbo

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Atrodytų, kad sugalvoti kepimo receptą, kuriame įdaras turėtų būti paslėptas gana paprastai. Tačiau, kaip parodė istorinė praktika, pyragai yra sudėtingas ir daugialypis patiekalas. Kepinių gaminimas užtruko daug laiko ir pastangų iš senovės žmonių. Todėl pyragai laikomi svetingumo, šilumos ir jaukumo simboliu.

Pyragų gerbėjas buvo Ramses III. Ant šio faraono kapo galite pamatyti kepimo įvaizdį. Egipto imperatorius taip mėgo pyragus, kad nusprendė juos užfiksuoti savo piramidėje.

Mes pasakysime būdą, kaip virti ne mažiau skanus, nors ir ne Egipto pyragai.

Bulvių pyragų ingredientai:

  • bulvės – 3 vnt.;
  • morkos – vnt.;
  • svogūnų svogūnai – vnt.;
  • česnakai – 5 gvazdikėliai;
  • sūris – 100 g;
  • žalieji svogūnai – sija;
  • kiaušinis – vnt.;
  • druska – 1⁄2 šaukštelio;
  • Miltai – 4 šaukštai. l.

Bulvių pyragų paruošimas:

Išvalykite bulves ir supjaustykite dideliais griežinėliais, virkite, kol paruošite. Mes sumalame išgrynintas morkas ant didelės trintuvės, supjaustome svogūnus pusiau žiedais.

Kepkite svogūnus su augaliniu aliejumi keptuvėje iki minkštumo. Įpilkite morkų į svogūną, mes ir toliau kepame.

Mes einame į daržoves per česnako preso skilteles, troškinkite po dangčiu 10 minučių.

Šiuo metu patrinkite sūrį ant didelės trintuvo, supjaustykite žaliuosius svogūnus. Bulvės paverčiamos bulvių koše, išdėstomos ant morkų, susmulkinto sūrio ir žaliųjų svogūnų.

Nepamirškite pasūdyti bulvių mišinio, sulaužyti kiaušinį, supilti miltus ir kruopščiai išmaišyti.

Iš gautos masės mes suformuojame mažas kotletus su rankomis, išteptomis augaliniu aliejumi.

Keptuvėje mes šildome augalinį aliejų, išbandome kotletus. Kepkite pyragus iki auksinės plutos ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.

Dėl to mes gauname tingius naminius petioles su bulvėmis. Šis patiekalas taip pat gali būti vadinamas bulvių kotletais.

17

Patiko? Pasidalink! Ačiū.