Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Burokėlių gira – vėžio prevencija

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Puikiai tinka vėžio profilaktikai moterims, ir ne tik moterims. Jis taip pat valo organizmą nuo toksinų. Inkstai išvalomi nuo akmenų, žarnynas – nuo ​​puvimo fermentacijos, kraujagyslės – nuo ​​užsikimšimų, o kepenys – nuo ​​visų nereikalingų atliekų. Pagerėja dujų apykaita ir oksidacijos procesai.

Tradicinė medicina burokėlių girą laiko geriausia nemedikamentine priemone nuo hipertenzijos. Ji gali būti „skubi pagalba“ hipertenzinių krizių metu. Išgėrus vieną stiklinę šviežios burokėlių giros 20 minučių, sumažėja kraujospūdis ir iš karto palengvėja simptomai. Šis gydymo būdas normalizuoja kraujospūdį, o kai kuriais atvejais šis poveikis išlieka metų metus. Tačiau šio gėrimo nauda yra platesnė nei vien kraujospūdžio normalizavimas. Burokėlių gira daro didelį poveikį visam organizmui.

Burokėlių gira plečia kraujagysles, normalizuoja jų ritminį susitraukimą, apsaugo nuo kraujagyslių užsikimšimo, valo mūsų limfą, virškinamąjį traktą, kepenis, inkstus ir yra naudinga sergant ateroskleroze.

Šis gėrimas pirmiausia rekomenduojamas žmonėms, kenčiantiems nuo padidėjusio kraujospūdžio, geležies stokos anemijos ir medžiagų apykaitos sutrikimų. Burokėlių gira yra unikalus natūralus tonikas, galintis pagerinti medžiagų apykaitą ir virškinimą, palengvinti vidurių užkietėjimą ir kitas žarnyno problemas.

Dėl teigiamo poveikio medžiagų apykaitai, burokėlių gira rekomenduojama žmonėms, kenčiantiems nuo nutukimo. Derindami mankštą, mitybą ir burokėlių girą, galite pasiekti nuostabių svorio metimo rezultatų per trumpą laiką.

Yra du pagrindiniai burokėlių giros paruošimo būdai: be mielių ir mielių pagrindu.

Bemielis metodas akivaizdžiai yra senesnis, bet ir užtrunka ilgiau: gira bus paruošta per tris–penkias dienas.

Ingredientai:
– 500 g burokėlių
– 3 litrai vandens
– 50 g ruginės duonos
– 10 g mielių
– 100 g cukraus

Žalius burokėlius kruopščiai nuplaukite, nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais ir išdžiovinkite orkaitėje. Tada įpilkite šiek tiek karšto vandens (tiek, kad apsemtų burokėlius) ir virkite, kol suminkštės. Nusausinkite sultinį, įpilkite likusį virintą vandenį (gautas sultinys turėtų būti maloniai šiltas), sudėkite juodą duoną, cukrų ir mieles ir palikite šiltoje vietoje 1–2 dienoms, kad fermentuotųsi. Tada girą perkoškite ir atvėsinkite.

Taip pat skaitykite:  Medaus vanduo išvarys parazitus, padės numesti svorio ir daug daugiau.

Troškinimo likusius burokėlius naudokite kitiems patiekalams paruošti.

Mielių metodas.

Naudojant mielių metodą, gira bus paruošta per dieną ar dvi. Tačiau šią girą geriausia vartoti kaip gaivųjį gėrimą.

Ingredientai:
– 1 burokėlis (didelis)
– 2 litrai vandens (virto, atvėsinto arba nulupto)
– 4 šaukštai cukraus
– 1 ruginė duona (su pasenusia plutele)

Smulkiai supjaustykite arba supjaustykite nuluptus burokėlius, sudėkite juos į stiklinį indą, užpilkite verdančiu vandeniu, įberkite cukraus ir uždėkite ruginės duonos plutelę. Uždenkite stiklainį marle ir palikite fermentuotis 3 dienas. Tada girą perkoškite, supilkite į butelius, sandariai užsandarinkite ir laikykite šaldytuve.

Būkite sveiki!

41

Patiko? Pasidalink! Ačiū.