Desertas yra toks gražus, švelnus ir kvapnus, kad jis turi būti pagamintas ant šventinio stalo. Jūsų šeima ir svečiai, toks šokolado stebuklas – pudingas tikrai patiks.
Paruošimui jums reikės tokių ingredientų:
- pienas, 1 l;
- krakmolas, 60 g;
- miltai, 130 g;
- cukrus, 170 g;
- vanilinas pagal skonį;
- sviestas, 2 šaukštai;
- Prancūziškas plūduriuojantis, 100 g;
- Šokoladiniai juodieji, kokoso drožlės.
Paruošimo procesas
Sumaišykite pieną su cukrumi ir miltais, krakmolu ir virkite ant mažos ugnies, nuolat maišydami. Virimas turi būti iki storos būsenos. Išimkite iš viryklės.

Sudėti sviestą ir išmaišyti.
Paskleiskite į porcepinius puodelius ar formas ir įdėkite į šaldytuvą 1 valandą.

Paimkite riešutus pagal savo skonį, aš turiu žemės riešutus ir sumalkite į trupinius.
Supilti trupinius ant lentos.
Pasukite formas ar puodelius, kad desertas išeitų.

Kiekvienas suglamžo riešutus ir įdėjo į indą.

Mes ištirpstame šokolado juostą – taip pat paimkite į savo skonį ir laistykite desertą iš viršaus.
Jei pageidaujate, galite pabarstyti ant viršaus su kokoso drožlėmis.

Desertas paruošiamas labai greitai, užšaldo ilgiau. Galite supilti į gražias mažas silikonines formas, tada pyragus – pudingas bus labai originalus.

Skaistė Linčiūtė – esu straipsnių kūrėja ir žurnalistė, rašanti įvairiomis temomis nuo kultūros ir visuomenės iki gyvenimo būdo bei aktualijų. Mano darbai išsiskiria aiškia mintimi, kūrybišku požiūriu ir gebėjimu atskleisti įdomias istorijas per žmogiškąją patirtį.

