Vienas iš paprasčiausių receptų skaniai ir nuoširdžiai vakarienei iš nedidelio produktų rinkinio. Jei jums nepatinka jautiena, galite vartoti bet kokį kitą įdarą. Sezonai yra skanūs.
Paruošimui jums reikės tokių ingredientų:
- malta mėsa, 500 g;
- sviestas, 50 g;
- miltai, 160 g;
- kiaušinis, 1 vnt;
- druska, pipirai, prieskoniai;
- svogūnai, 2 vnt.;
- česnakai;
- bulvės, 3 – 6 vnt.;
- natūralus jogurtas, 2 šaukštai.
Paruošimo procesas
Virkite bulves pasūdytame vandenyje, pasukite tyrę su sviestu ir kiaušiniu, supilkite miltus ir sumaišykite tešlą.
Patarimas: jei tešlai reikia nuoseklumo, jogurto negalima pridėti. Jį taip pat galima pakeisti majonezu.
Svogūnai yra smulkiai supjaustyti ir kepti ant sviesto gabalėlio, kad būtų pusiau paruošti.
Į svogūną įpilkite maltos mėsos, gerai išmaišykite ir kepkite, kol bus paruošta. Druska ir pipirai, įpilkite prieskonių ir susmulkintų česnakų pagal skonį.
Mes formuojame užkrečiamumą su malta mėsa, sugriūname miltuose.


Skrudinkite iš abiejų pusių į skaistalus.
Aš atsisakau užkrato su jogurto padažu ar majonezu su susmulkintu česnaku ir krapais.

Tai atrodo nuoširdi ir skani vakarienė. Jei padarėte daug kartų, kai kurie gali būti siunčiami į šaldiklį ir virti kitą kartą.

Skaistė Linčiūtė – esu straipsnių kūrėja ir žurnalistė, rašanti įvairiomis temomis nuo kultūros ir visuomenės iki gyvenimo būdo bei aktualijų. Mano darbai išsiskiria aiškia mintimi, kūrybišku požiūriu ir gebėjimu atskleisti įdomias istorijas per žmogiškąją patirtį.

