Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Aš paimu 1 kiaušinį, miltus ir pieną. Jie yra tokie skanūs ir purūs: greitas saldžiųjų bandelių receptas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pyragai ir bandelės laikomi vienu iš labiausiai pageidaujamų maisto rūšių daugumai žmonių. Ši statistika labai stebina, nes iš pradžių buvo manoma, kad žmonės renkasi mėsą, o ne duoną.

Miltų produktų skonis ir aromatas gali nuraminti žmogų ir net sumažinti stresą. Tikriausiai taip yra dėl dopamino gamybos, kuri skatina kūną nuraminti.

Tačiau dabar sunku rasti skanių pyragaičių. Bandelės iš parduotuvių nėra kvapnios ir neminkštos dėl to, kad jie ilgą laiką yra ant prekystalio pakuotėje.

Verta paruošti sau sodrus skanus bandeles.

Sudedamosios dalys bandelėms:

  • sausos mielės – 9 g;
  • vanduo – 240 ml;
  • kiaušinis – vnt.;
  • cukrus – 2 a.š.;
  • vanilinis cukrus – 8 g;
  • apelsinų žievelė;
  • augalinis aliejus – 3 a.š.;
  • pienas – 150 ml;
  • miltai – 400 g;
  • kepimo milteliai – 6 g;
  • druska – 1⁄4 šaukštelio;
  • Sviestas – h.L.

Ruošinių paruošimas:

Sausos mielės turėtų būti praskiestos karštu vandeniu, sukurti tam tikrą plokštą. Atskirame dubenyje sulaužykite kiaušinį, supilkite vanilę ir klasikinį cukrų, įpilkite apelsino žievelės.

Komponentai su kiaušiniu turi būti sumaišyti, o tada supilti augalinis aliejus. Kiaušinių mišinyje supilkite pieną, pabarstykite flautą su kepimo milteliais, druska.

Pakratykite tešlą, kurioje reikia įsikišti į papildomą sviestą. Susidarius kolobokui, konteinerį reikia uždengti celofanu ir palikti pakilti pusvalandį.

Tešla padalinta į dvi lygias dalis, išvyniojama stori (cm) apvalūs sluoksniai. Įtūžę pyragai turi būti suskirstyti į 8 trikampius kaip pica.

Keptuvėje reikia šildyti augalinį aliejų, įdėti trikampius iš tešlos. Kepkite bandeles ant vidutinės ugnies iki auksinės plutos.

Po virimo rekomenduojama pabarstyti vilkligę miltelių bandelėmis. Yra greitų bandelių, kurių nereikia maišyti ilgą laiką ir sušilti orkaitę.

13

Patiko? Pasidalink! Ačiū.