Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Aš paimu 1 kiaušinį ir 1 stiklinę kefyro. Subtiliausi ir skaniausi pyragaičiai keptuvėje

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kuro kruopos yra viena iš populiariausių ir seniausių duonos rūšių pasaulyje. Pirmosios tortilijos pasirodė neolito.

Jų kilmė siejama su daugybe įdomių mitų ir legendų. Tačiau patikimiausią kilmės versiją pasiūlė archeologai. Jų nuomone, pirmasis pyragas atsitiktinai pasirodė, kai primityvūs žmonės numetė kviečių nuosėdą ugnyje.

Iki šiol pyragas yra lengvai paruošiamas ir universalus. Pabandykime gaminti pyragus namuose.

Ingredientai už pyragą:

  • Kiaušinis – 1 gabalas;
  • Kefyras – 200 ml;
  • Pienas – 200 ml;
  • Druska – 0,5 šaukštelio;
  • Augalinis aliejus – 50 ml;
  • Sūris – 100 g;
  • Žalieji svogūnai – 1 ryšulys;
  • Miltai – 200 g;
  • Maisto soda – 0,5 a.š. l.

Paruošimo tortas:

Dubenyje sudėti kiaušinį, pieną, kefyrą, sviestą ir druską. Visi ingredientai yra kruopščiai maišomi su corolla.

Sūrį įtrinkite ant didelės trintuvės ir smulkiai susmulkinkite žalią svogūną, nusiųskite komponentus į birą. Supilkite miltus ir soda į dubenį su kiaušinių mišiniu, sujunkite masę į homogeniškumą, atsikratykite gabalėlių.

Sutepame šildomą keptuvę augaliniu aliejumi, tešlą sudėkite nedideliu sluoksniu ant paviršiaus, visiškai uždengiame keptuves.

Mes kepame pyragą ant vidutinės ugnies po dangčiu iš dviejų pusių, atneškite į auksinę spalvą.

Baldai bus puikus priedas prie pagrindinio patiekalo. Tačiau tuo pačiu metu jie gali būti patiekiami kaip nepriklausomi patiekalai.

16

Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Taip pat skaitykite:  Geriau už picą. Tiesiog patrinkite bulves: paprastas ir skanus receptas