Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Aš dar nevalgiau tokio skanumo. Dabar gaminu tik šį receptą

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Drach receptai buvo žinomi jau seniai. Tačiau šis patiekalas mūsų šalyje atsirado tik po Petro Didžiojo valdymo. Šis žmogus galėjo atnešti bulves į šalį.

Iš pradžių žmonės nežinojo, kaip valgyti daržoves. Todėl bulvės nebuvo ypač paklausios tarp žmonių. Tačiau situacija pasikeitė, kai bulvės atėjo į šalies kulinarinį gyvenimą.

Pradėjo atrodyti paprasti bulvių gamybos receptai.

Pakalbėkime apie tai, kaip greitai pasidaryti.

Sudedamosios dalys, skirtos drantams:

  • bulvės – 3 vnt.;
  • svogūnų svogūnai – vnt.;
  • kiaušinis – vnt.;
  • druska – 1⁄2 šaukštelio;
  • juodieji pipirai – žiupsnelis;
  • miltai – 2 šaukštai. l.;
  • pomidorai – vnt.;
  • sūris – 200 g;
  • Žalieji svogūnai yra ryšulys.

Paruošimas iš draniki:

Bulvės valomos ir šlifuojamos ant didelių tarkos kandžių. Užpildykite bulvių masę vandeniu ir leiskite jai užvirti.

Šiuo metu supjaustykite į mažus svogūnėlių kubelius. Šaukštu mes paimame bulvių masę iš vandens, atsargiai išspaustą iš skysčio.

Mes sujungiame bulvių masę su svogūnais, juodaisiais maltais pipirais, druska, kiaušiniu ir miltais, kruopščiai sumaišykite. Keptuvėje šildome augalinį aliejų, išdėliokite ant paviršiaus pagal šaukštą bulvių masės.

Kol drakonai skrudinami po dangčiu, sumalkite sūrį ant grotelių, supjaustykite pomidorą plonais žiedais. Žalieji svogūnai yra smulkiai susmulkinti.

Skrudintoje drannikų pusėje mes uždedame žiupsnelį sūrio, pomidorų ratą. Be to, ant pomidorų uždėkite šiek tiek žalių svogūnų, užbaigsime susmulkinto sūrio žiupsnelį.

Mes uždengiame patiekalą dangčiu, tikimės, kol sūris ištirps.

Po virimo galite pabarstyti drindžius paprika ir kitais prieskoniais. Yra neįprastas draniki su sūriu.

11

Patiko? Pasidalink! Ačiū.