Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skaniausias užkandis anūkams. Pusryčiai per 15 minučių

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Dešreles galima pamatyti bet kurios maisto prekių parduotuvės lentynoje. Tai tapo užimta paprastų žmonių dieta.

Vokiečiai pradėjo gaminti dešrą 19 a. Pradžioje. Tarp dešrelių buvo rūkytos, troškintos ir keptos. Pramonininkai nusprendė sukurti kažką naujo ir išrado virtą dešrą. Toks produktas ilgą laiką nebuvo laikomas, tačiau skonis labai skyrėsi nuo jau žinomų produktų.

Šiandien mes gaminsime ritinius iš lavašo su dešra. Šis užkandžių receptas idealiai tinka vaikams vakarėliams, iškyloms ar užkandžiams.

Ingredientai ritiniams:

  • Plonas lavash – 2 gabaliukai;
  • Grietinėlė – 150 g;
  • Garstyčios – 1 valgomasis šaukštas. l;
  • Virta dešra – 400 g;
  • Kietasis sūris – 150 g;
  • Petražolės – 50 g;
  • Kiaušiniai yra 2 vienetai.

Ruošinių paruošimas:

150 gramų grietinės įpilkite šaukštą garstyčių. Sumaišykite ingredientus. Tepkite lavašą su gautu mišiniu.

Virta dešra yra trinama ant grotelių. Mes jį tolygiai paskirstome per lavašą.

Šviežios petražolės supjaustyti benziną smulkiai supjaustyti. Petražoles galima pakeisti kita pasirinkta žaluma. Česnakai taip pat gali būti naudojami. Pabarstykite dešrą iš viršaus.

Kietas sūris patrinkite ant mažos trintuvės. Tai bus paskutinis sluoksnis.

Mes paverčiame lavašą į įtemptą ritinį. Supjaustykite į mažas porcijas.

Dubenyje mes plakame kiaušinius šakute iki homogeniškumo. Jei reikia, įpilkite žiupsnelį druskos ir pipirų prieskoniams.

Keptuvę sušildykite augaliniu aliejumi. Įdėkite ritinį į kiaušinius ir siųskite, kad pasiruoštumėte keptuvei. Kepkite 2 minutes iš kiekvienos pusės.

Ritiniai yra paruošti patiekimui. Buvo skanu ir skanu. Vaikai tai įvertins.

12

Patiko? Pasidalink! Ačiū.