Daržovių blynai yra minkšti ir patrauklūs, ypač jei vis dar pridedate daug žalumynų, kvapnių žolelių ir česnakų.
Paruošimui jums reikės tokių ingredientų:
cukinijos, 2 vnt.;
morkos, 2 vnt;
kiaušiniai, 2 vnt;
Svogūnai, pusė;
česnakai, žalumynai;
druska, pipirai, prieskoniai;
miltai, 100 g;
Kepimo milteliai, 8 g.
Paruošimo procesas
Įtrinkite morkas ant vidurinės triterio, cukinijos patrinkite ant didelės.
Cukinijos yra sūdytos ir paliekamos tam tikrą laiką, kad sultys būtų leidžiamos. – Suspaustas.
Mes supjaustome svogūną smulkiu ir keletą minučių užpilame verdančiu vandeniu, kad jis suteiktų savo kartėlį. Mes nusausiname soda ir įdedame svogūnus į sietą, kad jis sukrautų.
Kiaušiniai nutraukiami į vienodumą su corolla.
Sumaišykite cukinijas su morkomis ir svogūnais, česnakais ir žalumynais, kiaušiniais, druska ir pipirais, užpilkite kvapnių žolelių ir prieskonių pagal skonį.
Įmaišyti autosirdų miltai, sumaišyti su kepimo milteliais.
Mes išdėstome šaukštą tešlos keptuvei su nedideliu kiekiu augalinio aliejaus ir kepkite iš abiejų pusių.

Aš patiekiu blynus su grietine arba pagaminu šviežią padažą, pagamintą iš jo, sudėkite česnaką ir tarkuotą, šviežią agurką, krapus.


Skaistė Linčiūtė – esu straipsnių kūrėja ir žurnalistė, rašanti įvairiomis temomis nuo kultūros ir visuomenės iki gyvenimo būdo bei aktualijų. Mano darbai išsiskiria aiškia mintimi, kūrybišku požiūriu ir gebėjimu atskleisti įdomias istorijas per žmogiškąją patirtį.

